Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حسن فتحی در متنی نوشت: «خبر تاسف‌آور بود و سند آشکار دیگری بر رفتار سوداگرانه و غیر اخلاقی و غیر قانونی سرمایه‌گذار تُرک که بنا بر نظر سرمایه‌گذار ایرانی فیلم، تنها در حدود ٣٠ درصد فیلم را سرمایه‌گذاری کرده است!

هرچند شکایات حقوقی و کیفری از طرف تُرک و از طریق مراجع قضایی کشور ترکیه در حال پیگیری است، اما تهیه‌کننده ایرانی فیلم باید پاسخگوی این پرسش باشد که چرا علی‌رغم هشدارهای مکرر بنده، مدیر تولید، مدیر فیلمبرداری و تنی از بازیگران و همکاران ترک و ایرانی مبنی بر اجتناب از اعتماد مفرط و یکسویه به طرف تُرک، این تذکرات را جدی نگرفتند تا حدی که طرف تُرک به خود اجازه داد تا راش‌های فیلم را نه تنها گروگان گرفته، بلکه خلاف اصول حرفه‌ای بدون اطلاع کارگردان و تدوینگر کار، اقدام به تدوین ناشیانه و آماتوری فیلم و بر خلاف توافق مکتوب‌شده طرفین جهت ساخت یک فیلم سینمایی، آن را تبدیل به یک سریال چند قسمتی کند!

جناب تهیه‌کننده چرا زمانی که طرف تُرک از طریق یکی از افراد رسانه‌ای خود در ایران، بیانیه موهن و سراپا دروغی را منتشر کرد و در آن به کذب ادعا کرد، فیلمبرداری این فیلم شانزده هفته طول کشیده، اسناد تعداد جلسات فیلمبرداری را ارائه نکردید تا بر همگان معلوم شود چیزی بیش از حداکثر ٥٢ جلسه فیلمبرداری نداشته‌ایم، یعنی به مدت هشت هفته، نه شانزده هفته و طرف ترک حتی روزهایی را که به دلیل ناتوانی در فراهم کردن لوکیشن تعطیل اعلام کردند، به رندی و بی‌انصافی به اسم گروه ایرانی گره زده‌اند؟

چرا وقتی طرف ترک در واکنش به اعتراض چند ماه قبل من در اقدام به تدوین خودسرانه عنوان کرد: «این ده ماه کجا بودید؟» شما اعلام  نکردید که از یک هفته بعد از اقدام به تعطیلی موقت تولید به دلیل مشکل مالی آن‌ هم در حالی که پنج یا شش سکانس مهم فیلم فیلمبرداری نشده بود تا همین هفته‌های اخیر یعنی چیزی حدود یکسال و نیم بنده در تماس با شما به عنوان تهیه کننده فیلم، به طور مستمر پیگیر سرنوشت کار بودم که خوشبختانه اسناد آن هم موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

از این دست پرسش‌ها بسیار است که می‌گذاریم به وقتش اما آنچه مسلم است جناب فرهاد توحیدی و من در مقام نویسندگان فیلمنامه و همچنین بنده در مقام کارگردان و سازنده این فیلم با توجه به مرارت‌ها و سختی‌هایی که برای ساخت یک اثر فاخر و درخشان سینمایی کشیده‌ایم، تا زمان اعاده کامل حقوق هنری و معنوی این اثر  پیگیر دعاوی به‌حق خود از طریق مراجع حقوقی و کیفری و فرهنگی ترکیه و ایران خواهیم بود.

در ضمن به صاحبان شبکه ماهواره‌ای و هر شبکه تلویزیونی دیگری توصیه می‌کنم تا زمان صدور حکم قطعی دستگاه قضایی کشور ترکیه در این فقره، از هر گونه مشارکتی با طرف ترک که صاحب تنها حدود ٣٠ درصد فیلم است، جدا خودداری کنند و علاوه بر پرهیز از عواقب قضایی و قانونی، لعن و نفرین ابدی عاشقان شمس و مولانا در ایران و ترکیه و سراسر جهان را برای خود نخرند!»

۳۰ مهر ماه سال ۹۹، ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد با این مضمون که قرار است فیلم «مست عشق» آذر ماه،  همزمان با هفته بزرگداشت مولانا اکران جهانی شود. ضمن اینکه سریالی هشت قسمتی هم از آن ساخته می‌شود.

گرچه پیش از انتشار این ویدیو، خبری رسمی درباره پایان فیلمبرداری این پروژه اعلام نشده بود ولی کسانی که پیگیر خبرهای این فیلم بودند، دورادور می‌دانستند که هنوز فیلمبرداری بخش‌های اندکی از آن باقی مانده است.

انتشار این ویدیو در فضای مجازی با واکنش شدید سازندگان ایرانی فیلم همراه شد.

در آغاز حسن فتحی در توضیحات کوتاهی، آن خبر را شایعه خواند و تاکید کرد که چنین چیزی صحت ندارد چراکه هنوز فیلمبرداری ۸ سکانس از فیلم باقی مانده که این تاخیر به دلیل اختلاف‌نظر بین دو طرف ایرانی و ترک بوده و البته همه‌گیری کرونا هم در این زمینه بسیار اثرگذار بوده است.

او به عنوان کارگردان این اثر تاکید کرد که برای حفظ کیفیت هنری این فیلم، تدوین آن بدون نظر کارگردان غیرقانونی است و کسی چنین حقی ندارد.

سپس فرهاد توحیدی که با همراهی فتحی، فیلمنامه این اثر را به نگارش درآورده است، خبر اکران جهانی این فیلم را شوکه‌کننده و ناگوار دانست و به ایسنا تاکید کرد که مولفان این اثر پیگیر حقوق قانونی خود هستند و  تهیه‌کننده ایرانی فیلم، پیگیری حقوقی خود را در ترکیه آغاز کرده است و حتی اگر لازم باشد، این موضوع از طریق وزارت امور خارجه هم پیگیری خواهد شد.

او البته از این نکته هم سخن گفت که از همان زمان فیلمبرداری، میان دو گروه سازنده ایرانی و ترک، اختلاف نظر وجود داشته است.

توضیحات این دو هنرمند، انتشار خبر دیگری را در فضای مجازی در پی داشت با این محتوا که سازندگان ایرانی فیلم، در ده ماه گذشته پروژه را رها کرده‌اند و تلاشی برای به سرانجام رساندن آن نداشته‌اند. ضمن اینکه مدت زمان فیلمبرداری ۱۶ هفته به طول انجامیده است و علاوه بر آن، راش‌های متعددی که از این اثر وجود دارد، بسیار بیشتر از مقدار مورد نیاز برای یک نسخه سینمایی است.

بعد از انتشار این خبر بود که مهران برومند، تهیه‌کننده ایرانی «مست عشق» بیانیه‌ای را در رسانه‌های رسمی منتشر کرد.

او در این بیانیه از تلاش‌های سازندگان ایرانی فیلم قدردانی و تصریح کرد که فیلمبرداری سه ماه به طول انجامیده و بر این نکته اصرار ورزید که اختلاف‌نظر نباید سبب پایمال شدن حقوق قانونی سازندگان ایرانی شود و اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، قطعا پیامدهای سنگینی در پی خواهد داشت.

این هنرمند، ۶ آبان ماه پارسال  با انتشار پستی بر صفحه شخصی خود تنها به بیان این نکته بسنده کند که فعلا سخنی نخواهد گفت چراکه تهیه کننده و سرمایه گذار ایرانی فیلم از او خواسته‌اند تا زمان تعیین نتیجه گفتگو با طرف ترک، سکوت کند.

او در نوشتار کوتاه خود بار دیگر تاکید دارد که از احقاق حقوق معنوی و حفظ کیفیت هنری این اثر که زحمات زیادی برای آن کشیده شده، کوتاه نمی‌آید از هیچ تلاش قانونی فروگذار نخواهد کرد و حالا به تازگی خبری منتشر شده است، مبنی بر اینکه یک شبکه ماهواره‌ای، اقدام به پخش تیزرهای تبلیغاتی مست عشق در قالب سریال کرده است و وعده داده است که آن را بزودی پخش می‌کند.

«مست عشق» درباره ملاقات مولانا و شمس تبریزی در ترکیه است که فیلمبرداری آن در قونیه انجام شده است.

کد خبر 598698 برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای ایران ترکیه بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی مولانا سینمای ایران شهاب حسینی (بازیگر) فیلم و سریال خارجی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان کارگردانان سینمای ایران ترکیه بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی مولانا سینمای ایران شهاب حسینی بازیگر فیلم و سریال خارجی سازندگان ایرانی ایرانی فیلم تهیه کننده مست عشق طرف ترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از تک کرانچ، در چهارم مارس، مأموریت هم‌سواری «ترنسپورتر ۱۰» (Transporter-10) شرکت اسپیس‌ایکس از پایگاه نیروی فضایی واندنبرگ کالیفرنیا پرتاب شد و دو ماهواره متعلق به شبکه هابل را به مدار زمین فرستاد. این ماهواره‌ها اکنون موفق به انجام کاری به ظاهر غیرممکن شده‌اند: برقراری ارتباط بلوتوث با زمین از فاصله بیش از ۳۷۰ مایلی (۶۰۰ کیلومتری).

شبکه هابل که در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو، بن وایلد، و جان کیم تأسیس شد، با چالشی سخت روبرو بود، زیرا ارتباطات بلوتوث معروف به این هستند که حتی وقتی کاربران در یک اتاق هستند نیز ممکن است قطع شوند. وایلد، بنیان‌گذار شرکت دیگری که با اینترنت اشیاء (IoT) سروکار دارد، وقتی برای نخستین بار با این مفهوم آشنا شد، شگفت‌زده شد. با این حال، از طریق تجربیات خود با دستگاه‌های مبتنی بر اینترنت اشیا ء، به این نتیجه رسید که این دستگاه‌ها بسیار انرژی‌بر و گران هستند از این رو برای ارتباط جهانی مناسب نیستند.

راه‌حل این مشکل در ارتباطات کم مصرف بلوتوث نهفته است که هابل به تازگی آن را به نمایش گذاشته است. هارو، مدیرعامل هابل، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: با نشان دادن اینکه ما می‌توانیم سیگنال‌ها را مستقیماً از تراشه‌های بلوتوث ارسال کنیم و آن‌ها را در فضا و از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کنیم، هزاران شکاک که ادعا می‌کردند آنچه ما در تلاش برای انجام آن هستیم غیرممکن است را رد کرده‌ایم.

این فناوری چگونه کار می‌کند؟

هابل به هیچ وجه فناوری بلوتوث را دوباره اختراع نمی‌کند. در عوض، ماهواره‌های آن با تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری موجود در بازار که تنها یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری دریافت کرده‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند. این به‌روزرسانی به تراشه‌ها اجازه می‌دهد تا با استفاده از توان کم، از جمله یک ماهواره در حال چرخش در فضا، ارتباط برقرار کنند.

آنتن آرایه‌ فازی ماهواره، که مانند یک ذره‌بین عمل می‌کند، می‌تواند سیگنال‌های کم‌قدرت را از تراشه‌های روی زمین دریافت کند. محققان همچنین مجبور بودند مشکلات مربوط به داپلر و عدم تطابق فرکانس‌ها در ارتباطات را حل کند، زیرا داده‌ها بین اشیاء که با سرعت‌های بالا در حال حرکت بودند، مبادله می‌شدند.

این شرکت ادعا می‌کند که مشکل ارتباط جهانی را با کاهش ۲۰ برابری مصرف باتری و کاهش ۵۰ برابری هزینه‌های عملیاتی حل کرده است. شرکت قصد دارد یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان را متصل کند و با فناوری خود صنایع مختلف را متحول سازد.

هارو افزود: مأموریت ما برای ساخت نخستین شبکه واقعاً جهانی، مقرون‌به‌صرفه و کارآمد پیشرفت قابل‌توجهی داشته است. 

هابل اعلام کرده است که هم اکنون با مشتریان آزمایشی در زمینه دستگاه‌های مصرفی، ساخت و ساز و زیرساخت، زنجیره تأمین و لجستیک، کشاورزی، نفت و گاز، و دفاع همکاری می‌کند.

راه پیش رو

اواخر سال جاری، هابل قصد دارد تا سومین ماهواره خود را در یک مأموریت ترنسپورتر دیگر به فضا پرتاب کند و در ماه‌های بعد با پرتاب چهارمین ماهواره، مجموعه بتا خود را تکمیل کند. تا اواخر ۲۰۲۵ تا اوایل ۲۰۲۶، این استارتاپ برنامه‌ریزی کرده است تا ۳۲ ماهواره را یکجا به فضا پرتاب کند تا مجموعه تولیدی خود را کامل کند.

هنگامی که این مجموعه آماده شود، امکان برقراری ارتباط بلوتوث با ماهواره هابل را حداقل ۸ بار در روز فراهم می‌آورد. با افزایش مقیاس مجموعه، هابل مشتاق است تا در خدماتی مانند نظارت بر خاک یا حتی مواردی که نیاز به پوشش مداوم دارند مشارکت کند.

وایلد در اطلاعیه مطبوعاتی گفت: با فروش سالانه نزدیک به ۵ میلیارد دستگاه بلوتوث، شبکه ما این ظرفیت را دارد تا با فراهم آوردن ارتباط جهانی قابل دسترس، کم‌مصرف و مقرون‌به‌صرفه، تأثیر قابل‌توجهی بر روی زمینه‌های متعدد داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده سازی ۱۵۰۰ سیخ کوبیده توسط آشپز ترکیه ای (فیلم)
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق